Zelo sem vesela, da si tukaj.
info@tastasty.com

pošlji mi sporočilo

Zelo sem vesela, da si tukaj.

info@tastasty.com

pošlji mi sporočilo

Kdo sem?

Sem foodblogerka, kreatorka receptov, fotografinja, vodja socialnih omrežij in ustvarjalka vsebin. Vendar najpomembnejše v mojem življenju mi predstavlja to, da sem mama dvema čudovitima fantoma. Nekaj ​​družinskih trenutkov delim na svojem Instagram profilu in vabljen/-a, da me spremljaš tam in nas bolje spoznaš.

S kuhanjem sem se najprej srečala kot majhna deklica skupaj z mamo, ki je vedno pripravljala domače obroke in še danes cenim, da si je za to vzela čas in vložila svoj trud. V študentskih letih v Ljubljani sem lahko raziskovala hrano na drugačni ravni. Ampak velik navdih za kuhanje je prišel šele, ko sem se po končanem študiju vselila v stanovanje skupaj s svojim fantom (ki je to še danes). Takrat sem lahko preživela več časa v kuhinji in sem se tudi odločila, da na svojem blogu delim recepte.

Ko nisem v kuhinji ali ne delam za računalnikom, rada preživljam čas s svojo družino pa tudi, če to pomeni, da se samo mečkam s svojimi fanti. Radi se družimo s prijatelji, gremo na obisk k starim staršem in se podamo na manjše izlete. Zelo rada poslušam tudi glasbo, saj me vedno spravlja v dobro razpoloženje in obožujem ples, hodim celo na plesne ure hip hop-a.

Po poklicu nisem kuharica, študirala sem upravljanje s človeškimi viri, vendar sem se našla v tej veliki zmešnjavi, kar včasih delo v kuhinji je. Najtežje opravilo pa mi je čiščenje vse umazane posode po kuhanju, saj tega res ne maram. Ne kuham čisto po pravilih, veliko ustvarjam po intuiciji in okusu, na svoj način. Ne vem vsega o hrani, vendar se vsak dan učim in bom to delala še naprej.

S svojim blogom T kot Tasty sem prvič začela marca 2014, da bi naredila nekakšno osebno zbirko receptov, ki jih uporabljam, vendar sem kmalu ugotovila, da mi ustreza celoten zapleten postopek dela, ki zajema deljenje receptov prek spleta. In s tem želim nadaljevati. Še več kot to, ker sem se na tej poti marsikaj naučila, trike z veseljem delim v upanju, da komu pomagam narediti kuharsko izkušnjo enostavno, veselo in učinkovito.

Upam, da boš ostal/-a v stiku. Lahko se naročiš na moje e-novičke in dobiš slastne recepte, poslane naravnost v tvoj poštni nabiralnik, lahko me spremljaš na družabnih omrežjih ali pa mi napišeš komentar pod objavo na blogu.

Predvsem pa upam, da boš poskusil/-a skuhati tisto, kar te navduši.

Pa veselo kuhanje!

Tamara

tastasty

Hvala vsem, ki klikate
po T as Tasty straneh!

Tamara